Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Ludiek De BSO wordt binnen Kind Centrum Villa Linde georganiseerd door Kinderopvang Ludiek. Op de website www.kinderopvangludiek.nl lees je meer informatie en kun je je kind  Aanmelden - Ludiek (kinderopvangludiek.nl) .

Voor- en naschoolse opvang De buitenschoolse opvang (BSO) is de opvang van kinderen voor- en na schooltijd. De groep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Onze pedagogisch medewerkers organiseren leuke en leerzame activiteiten waarbij er ook aandacht is voor ontspanning na een drukke schooldag. Ook kan je kind voor school terecht bij de voorschoolse opvang, vanaf 7.30 uur. Tijdens de vakanties staan onze pedagogische medewerkers klaar voor een veelzijdig en uitdagend dagprogramma.

Openingstijden en kosten Opvang is er vanaf 7.30 uur tot 8.30 uur en vanaf einde schooltijd tot 18.00 uur, waarbij vervroeging of verlenging mogelijk is. Tijdens studiedagen/vrije dagen is er opvang van 7.30 tot 18.00 uur. Er zijn kosten verbonden aan de buitenschoolse opvang. Een groot deel van deze kosten kan je terugkrijgen via de kindertoeslag bij de Belastingdienst. Voor aanmelden en informatie ga je naar de website van Kinderopvang Ludiek: www.kinderopvangludiek.nl.

Vakantieopvang Kinderopvang Ludiek regelt ook de opvang van kinderen tijdens de schoolvakanties.

Marion van der Holst Manager Kind Centrum Villa Linde marion.vanderholst@kinderopvangludiek.nl